П`ятниця, 26.04.2024, 22:48Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 16 » Маска, я вас знаю…
14:02
Маска, я вас знаю…

Давайте займемося масками. Але не тими, що на маскараді приховують осіб, а тими, що роблять жінок невпізнанно красивими. Так, саме, живильними масками для обличчя. Маски для обличчя відомі вже із старовини. Адже ніжне обличчя і біла шкіра завжди вважалися ідеалом краси у багатьох народів. Так, так, нашим прапрабабусям теж приходилось докладати зусилля, щоб приготувати зілля краси... Ну, як, дорогі мої сучасниці, спробуємо і ми рецепти масок наших бабусь?

Чимало рослин використовують для приготування косметичних масок Кращі результати дають маски, вживані увечері, перед сном. Звичайно, не можна залишати маску на обличчі на всю ніч, її необхідно через  визначений час старанно видалити. Втім, і вранці зовсім непогано зробити легку швидку масочку. Спершу запам'ятаємо назавжди загальні правила накладення масок:

1. Маску накладають на чисту шкіру, після душу, ванни.

2 . Акуратно наносимо маску, захоплюючи губи, шию і частину грудей, але шкіру навколо очей завжди залишаємо вільною, на неї наносимо тонкий шар живильного крему і на нього накладаємо куточки. Виключенням може бути лише деякі маски для шкіри навколо очей.

3. Під час вживання масок бажано повністю розслабитися, і в неякому разі не можна з маскою на обличчі розмовляти і сміятися.

4. Маски і продукти для них завжди повинні бути найсвіжішими.

Всі ці поради цілком доступні. І не потрібно шукати заморської косметики... Природа щедро подарувала нам те, що допомагає зберігати, здоров'я, радість!
Переглядів: 1138 | Додав: Netochka | Теги: маски, маски для обличчя, обличчя | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Попереджаємо: перш ніж скористатися рецептом, порадьтеся з лікарем
Copyright Лікарські рослини, косметика © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz