П`ятниця, 26.04.2024, 00:56Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Квітень » 5 » Як робити трав'яні маски
13:43
Як робити трав'яні маски

Перш, ніж накладати маску, переконайся, що у тебе немає алергії на трави і інші натуральні компоненти, які ти збираєшся використати в процедурі.

* Прибери волосся з обличчя і шиї, закріпивши їх під пов'язку.

* Ретельно очисть шкіру обличчя, шиї і декольте.

* Візьми приготовану для маски суміш трав, і насип її в чашку або піалу.

* Додай трохи (4-5 столових ложок) гаряої води або гарячий настій трав, приготований окремо, щоб вийшла середньої густини кашка. Вода має бути дуже гаряча, щоб маска робила і термічний ефект.

* Усе ретельно розмішай.

* Дерев'яною лопаткою або чимось схожим (наприклад ручкою ложки) нанеси маску на шкіру обличчя, захоплюючи брови і червону облямівку губ в напрямі від носа до вух. Перевір, щоб не було занадто гаряче. Температура має бути комфортна.

* Зараз краще розслабитися: лягти, або сісти зручніше, і насолодитися запахами трав і образами, що виникають в уяві. Май на увазі, що сила виникаючих образів допомагає енергіям трав активніше взаємодіяти з шкірою, прискорюючи природний процес відновлення балансу і клітин.

* Через 7-10 хвилин зніми маску за допомогою паперової серветки. Залишки трави змий за допомогою ватного тампона або губки (спонжа) відваром трав або теплою водою.

* Якщо змивала водою, сполосни шкіру трав'яним тоніком.

* Вологу, із залишками тоніку шкіру висуши пальцьовим душем і поплескуваннями, додатково зволожуючи її, так добре, щоб не було необхідності використати рушник.

Ну як? Хороша?
Молодшай на здоров'я! І дякуй Природі і собі! Якщо є бажання, відчуваєш, що потрібно, нанеси поживний крем, якому ти довіряєш, або рослинну олію холодного віджимання на шкіру легкими постукуваннями і поплескуваннями. Після процедури не бажано виходити на вулицю на протязі 20 - 30 хвилин.

Якщо маску накладати після сеансу самомассажа або теплого компресу, то ефективність дії маски збільшується у декілька разів.

Необхідно врахувати одну важливу умову:

маски не слід перетримувати, оскільки при висиханні маска твердне і може пошкодити шкіру.

Переглядів: 2315 | Додав: Netochka | Теги: маски, трав'яні маски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Попереджаємо: перш ніж скористатися рецептом, порадьтеся з лікарем
Copyright Лікарські рослини, косметика © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz