П`ятниця, 19.04.2024, 06:05Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Як приготувати трав'яний порошок для ванн.
11:41
Як приготувати трав'яний порошок для ванн.

Як приготувати трав'яний порошок для ванн. Після довгого дня, нічого не заспокоює тіло і розум краще, ніж тепла ванна. Ви можете додати цілющі трав'яні порошки у ванну з водою, що дозволить вам не лише відпочити, але і поліпшити вашу шкіру. Безліч корисних трав можна знайти в аптеках або спеціалізованих магазинах для душі. Ці трави принесуть користь вашій шкірі, розслаблення м'язам, і допоможуть зняти стрес і напругу, що накопичилася за день.

Підібрати необхідні види трав ви можете самі, відштовхуючись від найбільш потрібних вам зараз лікувальних властивостей, взявши рецепти з розділу цілющі ванни.

Для приготування трав'яного порошку знадобитися:

1 склянка сушених або свіжих трав (ромашка, лаванда, м'ята, шавлія, розмарин або будь-які інші)

1,5 склянки вівсяних пластівців

2 / 3 склянки харчової соди

Спосіб виготовлення трав'яного порошку для ванни.

1. Виберіть ароматні трави для створення ароматного трав'яного порошку. Не полінуєтеся розібрати вже куплені рослини, і вибрати з них сміття і непридатні частини, щоб не поранитися і отримати якісний продукт.

2. Покладіть трави, вівсяні пластівці і харчову соду в кухонний комбайн. Вівсянка і харчова сода має дуже заспокійливу дію для шкіри, що страждає захворюваннями, і допоможуть понизити болі в м'язах.

3. Подрібните цю суміш на високій швидкості, поки у вас не вийти порошок.

4. Засипте трав'яний порошок в банку для зберігання. Коли ви будете готові купатися, додайте приблизно три столові ложки порошку у воду і насолоджуйтеся.

Переглядів: 1735 | Додав: Netochka | Теги: лікувальні ванни, цілющі ванни, Як приготувати трав'яний порошок дл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Попереджаємо: перш ніж скористатися рецептом, порадьтеся з лікарем
Copyright Лікарські рослини, косметика © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz