П`ятниця, 29.03.2024, 08:06Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 28 » Як правильно доглядати за сухою шкірою обличчя
12:04
Як правильно доглядати за сухою шкірою обличчя

Суха шкіра характеризується зниженим виділенням шкірного сала і зниженим рівнем вологості, тому жир погано розподіляється по шкірі. Незахищений жиром верхній шар шкіри легко втрачає вологу.

Суха шкіра досить швидко стає тонкою, часто лущиться, може відчуватися неприємне натягнення - це недолік еластичності. Взимку сухість шкіри зазвичай помітніша, ніж влітку. У холод суха шкіра легко тріскається, виглядає висушеною, швидко реагує на жару, холод і вітер.

Суха шкіра рано покривається зморшками, в порівнянні з жирною шкірою вона сильніше схильна до вікових змін: після сорока вона починає лущитися, після умивання можуть з'являтися червоні плями, а в куточках очей і рота - тріщинки.

Як же правильно доглядати за сухою шкірою обличчя в домашніх умовах?


1. Суха шкіра потребує систематичного і ретельного догляду. Якщо після умивання спостерігається т.з. "стягання" шкіри, краще користуватися м'якими очищаючими засобами і ні в якому разі не милом.

2. Маски для сухої шкіри мають пом'якшувальну, зволожуючу, тонізуючу і поживну дію. До їх складу входять яєчний жовток, мед, сметана, вершки, рослинні олії, свіжі овочі і фрукти екстракти і відвари лікарських трав. Є натуральні маски для сухої шкіри обличчя на w - ariadna.ru, ці рецепти ви можете використати  для приготування масок дома. Маски для сухої шкіри рекомендується робити 2 рази в тиждень. При використанні маски з отшелушиваюшими гранулами, будьте гранично акуратні, оскільки вона може підсушити шкіру.

3. Щодня перед виходом на вулицю наносите на шкіру пом'якшувальні напівжирні і поживні креми, що містять біологічно активні речовини, які посилюють обмінні процеси. Особливо важливо робити це восени і зимою. Влітку, після перебування на сонці, після душу бажано нанести на шкіру обличчя і тіла пом'якшувальний, швидко такий, що вбирається крем.

3. Для сухої шкіри не рекомендуються парові ванни, очищення спиртосодержащими засобами і гарячі ванни, оскільки усе це висушує і ще більше знежирює суху шкіру.


 


Переглядів: 2677 | Додав: Netochka | Теги: догляд за сухою шкірою, суха шкіра обличчя | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Попереджаємо: перш ніж скористатися рецептом, порадьтеся з лікарем
Copyright Лікарські рослини, косметика © 2024 | Створити безкоштовний сайт на uCoz